1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478809 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1913553

Sv: Modo - Västervik
bisterfinnen: Nu är Timo lika utdaterad som Säcken ifjol. Jag trodde att vi slutade spela dinosariehockey i och med att Hellkvist kom.

Vad jag räknar med är att det oerhört svåra spelet vi försöker spela kommer att ge motståndarna en hel del chanser. Det kräver oerhört mycket kraft av spelarna att inordna sig det spel vi spelar och i det tempo vi vill göra det. Det kommer att komma perioder när spelarna blir trötta i skallen och gör många fler misstag. Framförallt i början av säsongen när det mesta är nytt.

Jag ser det helt enkelt som en läroperiod att det kommer sådana matcher där slarv och okoncentration innebär att spelet inte fungerar som tänkt. Det kommer säkerligen några perioder med ett par förluster på raken, men...

I så många år har man blivit förbannad när man tycker att vi gör riktigt bra matcher mot bättre lag och ändå åker på en skitförlust. Man gnäller på oflyt, men vet att det beror på att det andra laget har den extra skickligheten och kan liksom trycka på en knapp när det är jämt för att vinna. För första gången på massor av år känns det som att Modo är ett sådant lag, men då gnäller folk på att man inte vann klarare eller att det bara är tillfälligheter. Vad har man för krav???

"Just nu vinner vi med ett ganska dåligt spel. .." Det här vill jag kontra. Jag tycker att vi vinner med ett väldigt bra spel, men där vi bara presterar det i perioder. Alldeles för korta och få nu på slutet, men spelet som sådant är bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik
J F K: Sen det här "Just nu vinner vi med ett ganska dåligt spel. .."

Varfan tolkar du ut det jävla citatet?
Kommentera

Sv: Modo - Västervik
J F K: Du har tullat såpass på frugans portvin så du inte fattar att jag menade uttrycket ”äckligt disciplinerat”?

Sluta lägg ord i mun på folk. Citera eller ge fan i det helt, för du är urkass på att tolka.

””då gnäller folk på att man inte vann klarare eller att det bara är tillfälligheter. Vad har man för krav???”” 👍🏼🙈 Var det verkligen din tolkning av det jag försöker säga så vet jag inte vad jag ska säga...
Kommentera