1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479978 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1913554

Sv: Modo - Västervik
Gusse:
Själv räknar jag med att man har mindre bra perioder i matcher, om det kan tvättas bort helt saknar jag tyvärr kompetensen eller erfarenheten att bedöma. Men kan inte påminna mig om att jag sett lag som bara kör över sina motståndare i match efter match utan ha dippar då och då.

Om man tar gårdagens match så tyckte jag vi var klart bättre 1:a perioden och sämre i andra sen väger 3 över till vår fördel. Återigen har vi haft fler avslut från slottet än våra motståndare, vilket vi haft i nästan alla matcher utom mot Karlskoga. Nu har vi vunnit 7/8 varav 6 st varit 3or och avslutningen på matcherna har känts trygga. Karlskoga var en ”stöld” men i övrigt så tycker jag vi förtjänat vinsterna, hur det blir framöver jag ingen anning om men njuter iaf änsålänge. Eller ja man kan ju alltid kolla min tippning inför säsongen om man vill ha facit på sluttabellen;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik
Sen är det ju viktigt att komma ihåg att det här är ett helt nytt spelsystem, och sånt tar ju alltid tid innan det sitter till 100%, speciellt ett system som är lite ologiskt på visa delar, så spelare kommer ju behöva tänka efter lite extra i början och sen när dom spelat det ett tag kommer det sätta sig mer och mer i muskelminne och dom kommer inte behöva tänka efter lika mycket hur dom ska agera i olika situationer.
Kommentera