1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474590 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1913552

Sv: Modo - Västervik
bisterfinnen: Lite så jag tänker också. Just nu vinner vi med ett ganska dåligt spel. Då är det så lite som behövs för att det ska bli förluster istället. Och några förluster i rad ger sämre självförtroende. Och ett Modo med dåligt självförtroende det vill vi verkligen inte ha. Jag njuter av segrarna. Men är väldigt orolig för alla kontringar vi släpper till. Får Björn ordning på det. Då kan vi lira finalspel till våren. För det finns mycket kvalite i det här laget. Att det ser ut som det gör nu kan vara att dom har lite för bra självförtroende och slarvar med diciplinen och linjerna och tänker att det rullar på bra ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik
Gusse: Ska också komma ihåg att man omedvetet anpassar sig efter motståndet.
Finns en anledning till att matcher mot t.ex Västervik drar mindre publik, det kommer bli sämre hockey.
Man faller lätt in i motståndarens lägre tempo, man tar ledning i matchen relativt enkelt och känslan verkar finnas att man har kontroll. Blir då väldigt enkelt att börja fuska lite med gameplan, följa med i deras lägre tempo osv.
Men som andra varit inne på, vi har nu äntligen ett lag som har en växel till när man behöver.
Det är en enorm styrka.
Kom också ihåg att det var detta lag som kom 10:a ifjol, ett halvår senare med en ny tränare ligger vi 2:a och man spelar ett fantastiskt underhållande och snabb hockey, med i princip samma lag(tycker vi t.o.m är sämre på papperet i offensiven än ifjol)
Ge Björn och laget stöttning(gå på matcherna) så ska man nog kunna vara med och bråka i kvalet framåt vårkanten.
Kommer bli grymt!👌
Kommentera

Sv: Modo - Västervik
Gusse:
Själv räknar jag med att man har mindre bra perioder i matcher, om det kan tvättas bort helt saknar jag tyvärr kompetensen eller erfarenheten att bedöma. Men kan inte påminna mig om att jag sett lag som bara kör över sina motståndare i match efter match utan ha dippar då och då.

Om man tar gårdagens match så tyckte jag vi var klart bättre 1:a perioden och sämre i andra sen väger 3 över till vår fördel. Återigen har vi haft fler avslut från slottet än våra motståndare, vilket vi haft i nästan alla matcher utom mot Karlskoga. Nu har vi vunnit 7/8 varav 6 st varit 3or och avslutningen på matcherna har känts trygga. Karlskoga var en ”stöld” men i övrigt så tycker jag vi förtjänat vinsterna, hur det blir framöver jag ingen anning om men njuter iaf änsålänge. Eller ja man kan ju alltid kolla min tippning inför säsongen om man vill ha facit på sluttabellen;)
Kommentera