1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480359 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1922074

Sv: Modo - Karlskoga
Tarasov: Ja jag tror en hel del sitter i att man kanske inte har det där självförtroendet riktigt. Man ser ju vad det kan göra. Eriksson som gör i mitt tycke en bra match, förhoppningsvis var han synlig för att han vara bra och inte dom andra dålig, han får nog bra självförtroende av sin prestation, går in och sätter en fräck straff.
Karlkvist som inte alls är riktigt "där" just nu, går in och missar två straffar. Än om en är i stolpen.

Självförtroende och en tro på din egen kompetens är sjukt viktig. annars blir det som när en annan spelar olika sporter att man mest försöker bli av med bollen/pucken... Man måste våga göra saker.
Jag har snackat om det förut, Foppa är sjuk ödmjuk, men jag är rätt säker på att väl på isen så visste han att han var bättre än många andra.

Se Rasmus Dahlin i NHL nu, spelar väldigt stabilt och nästan lite försiktigt. Killen som kan sidsteppa och trolla bort vem som helst på blålinjen. En vacker dag kommer han inse att han är bra nog att göra det på NHL nivå också. Då kan det bli en intressant utveckling.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga
Monno: Hanses gör ju för övrigt en riktigt bra match. Han berättar i Allehanda att det funkar bra med Lundin. Kan det vara så enkelt att han behöver lite konkurrens för att komma upp i nivå?
Kommentera