1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480203 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1970096

Sv: Silly season - 2019
J F K: Intressant och höra diskussionerna kring Freddan. Det enda argument jag har För Freddan är när jag hört han i intervjuer. Jag tycker han säger mycket "rätt" saker i intervjuer, precis som jag tycker Hellkvist när man hör han i intervjuer. Nu tror jag Hellkvist har en hel del att säga till om när dom ska tillsätta en sportchef. Det måste finnas en kemi mellan tränare och sportchef om det ska funka.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Idbyn: Just det där med "rätta sakerna" känns som om de flesta säger numera. De flesta har fått en mediautbildning och har blivit väldigt vältaliga. Huras är väl den som lät absolut bäst, men där var det verkligen "talk the talk, but won't do the walk".

Ja, det är viktigt med kemi mot Hellkvist då Björn är väldigt bestämd och vill ha kontroll på det mesta. Samtidigt har dygnet bara 24 timmar och vi kan inte bränna Hellkvist på att göra allting heller. Lägg över administation, scouting, kontraktskrivande och sådant där på någon som han fungerar bra med så Hellkvist kan fokusera på det han gör bäst.
Låst ämne