1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

306005 inlägg · 3818 ämnen

Inlägg #1970099

Sv: Silly season - 2019
Idbyn: Just det där med "rätta sakerna" känns som om de flesta säger numera. De flesta har fått en mediautbildning och har blivit väldigt vältaliga. Huras är väl den som lät absolut bäst, men där var det verkligen "talk the talk, but won't do the walk".

Ja, det är viktigt med kemi mot Hellkvist då Björn är väldigt bestämd och vill ha kontroll på det mesta. Samtidigt har dygnet bara 24 timmar och vi kan inte bränna Hellkvist på att göra allting heller. Lägg över administation, scouting, kontraktskrivande och sådant där på någon som han fungerar bra med så Hellkvist kan fokusera på det han gör bäst.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
J F K: Jag kan ju bara spekulera utifrån som sagt min känsla från intervjuer. Det känns som att vi har nåt bra på gång med Widebro och Hellkvist vid rodret, jag väljer och lita på att den dom väljer ska passa in i deras tänk.
+5
Kommentera

Sv: Silly season - 2019
J F K: Kan inte annat än hålla med, nu drog du ju ändå på med mästaren på att snacka skit. Men känslan när man hör tex. Hellkvist i kombi med resultaten så är det en bra känsla. Samma har jag när det gäller Freddan, för han har väl ändå gjort det ganska bra med Timrå. Han är ju inte ensam skyldig till uttåget, den tidigare hyllade Nubben har ju endel i det hela också.
Kommentera