1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478171 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2019425

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Jag tycker han påminner mycket om Hardy, Boork, Bäckman med flera på så sätt att han vill få in spelare som matchar spelsystemet istället för tvärtom. Jag gillar J-Fopp, men frågan är om han verkligen var den spelartyp som behövdes när han värvades.

Jag upplever Björn som väldigt dryg i intervjuet, stundtals passivt aggressiv och tenderar att bemöta journalisternas påståenden med sarkasm i rösten. Svårt att sätta fingret på det, men jag tycker ofta att det är jobbigt att lyssna på honom i intervjuer. Vissa verkar uppfatta honom som en skön, avslappnad snubbe men det begriper jag inte alls. Jämför honom med Sam Hallam, som jag tycker uppträder exemplariskt, så förstår du nog vad jag menar.

Vill påpeka att jag håller Björn som vår bästa tränare sedan Lückner och han gjorde ett hästjobb när han kom in. Tror bara inte att det vore en sådan enorm katastrof ifall han lämnar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett: Jag håller med Brett.

Björn är utan tvekan en väldigt skicklig tränare, med en extremt tydlig ideologi. Men låt oss vara ärliga. Björn utvecklar spelare som passar in i hans sätt att spela. Om du inte gör det så går din karriär i stå.

Jag tror inte att MoDo som en liten landsortklubb har råd att vaska talanger på det sättet som görs just nu. (Det är ju exakt det som gjorde att vi halkade ner i AS) Med det sagt, det är ju inte så att Björn handlar helt oberoende från föreningen. Björn har fått budskapet "Vinn nu" av Widebro, och handlar så klat därefter.


(När det gäller Björns arrogans: Ja, han är arrogant, men å andra sidan...jag ttor helt enkelt inte att det går att överleva som tränare i Ö-vik utan den attityden. För många förståsigpåare som bryter ner dig annars...)
Låst ämne