1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2019564

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett: Jag håller med Brett.

Björn är utan tvekan en väldigt skicklig tränare, med en extremt tydlig ideologi. Men låt oss vara ärliga. Björn utvecklar spelare som passar in i hans sätt att spela. Om du inte gör det så går din karriär i stå.

Jag tror inte att MoDo som en liten landsortklubb har råd att vaska talanger på det sättet som görs just nu. (Det är ju exakt det som gjorde att vi halkade ner i AS) Med det sagt, det är ju inte så att Björn handlar helt oberoende från föreningen. Björn har fått budskapet "Vinn nu" av Widebro, och handlar så klat därefter.


(När det gäller Björns arrogans: Ja, han är arrogant, men å andra sidan...jag ttor helt enkelt inte att det går att överleva som tränare i Ö-vik utan den attityden. För många förståsigpåare som bryter ner dig annars...)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Ogie Ogilthorpe: Precis. Åström har ändå gjort 14 poäng på 24 matcher i Almtuna. Wahlgren, Wernblom och Linus har alla visat att de klarar av att spela i Allsvenskan. Jag vill inte ha fler Norlindrar, Hedbergar och Berglundar just nu för då står vi med tom trupp lagom till sommaren.

Jag tror inte att laget varit så mycket sämre ifall man kört på någon av dessa istället för att exempelvis låna in spelare vid skador... *host host*. Och även om en spelare som Hagelin och J-Fopp är bättre så hade jag hellre sett att man lagt de pengarna på verklig spets. En stjärnmålvakt eller en målskytt bredvid olofsson till exempel.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Ogie Ogilthorpe:
Jag tror den upplevda arrogansen är en dels en kulturkrock, uppfattar stilen mot journalister som en lite skämtsam jargong.

Dels så är det ett utslag av att han har svårt när det kastas analyser som inte är underbyggda mot honom och då säger han emot för han anser att han har underlag för en annan åsikt.

Del två tycker jag är positivt, del ett försvinner nog med tiden.
Låst ämne