1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480205 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2035431

Sv: Modo - Västerås 2020-02-14
goleafs: Det är vad du hoppas för att få Modo att verkar göra lika kostsamma affärer som Löven.
Du och JFK har såklart en poäng MEN Modo är ett topplag, Har skador och kan därför garantera speltid mycket speltid, dessutom med Tobias Enström, finns ingen annan klubb som skulle kunna erbjuda den lösningen.
Jag är helt övertygad om att det finns minst 20 spelare från SHL som hela tiden försöker att lånas ut till allsvenskan men eftersom As har restriktioner på inlåning så är man eftertänksam.
Som jag tidigare skrev så tror jag inte Modo betalar lön, Modo står för allt annat.
Växjö får låna ut en framtidsman där han får mycket förtroende bredvid toppspelare i ett topplag som susar mot slutspel, som sagt, finns ingen annan klubb i As som i dagsläget skulle kunna erbjuda den helhetslösningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västerås 2020-02-14
Gavelo: Kan vi inte fortsätta ha en saklig diskussion istället för att ta till sånt där? Jag hoppas inte alls på att ni betalar hans lön, jag kunde inte bry mig mindre faktiskt. Jag unnar bägge klubbar framgång och det vore så jäkla kul om både Löven och Modo spelar i SHL nästa säsong.

Jag tycker bara inte det är rimligt att tro att Modo får Nässén gratis. Hade ni sluppit betala hans lön så hade ni lånat in honom tidigare, då hans bristande speltid i Växjö varit hela säsongen.

Istället väntar Glader till deadline för att dra ner kostnaderna. Han är smart.
Kommentera

Sv: Modo - Västerås 2020-02-14
skulle kanske kunna vara Bik som har plats backbesättningen, Timrå visar just nu upp kanske seriens klart bästa försvarspel, det vore helt sjukt att plocka in ett lån och riskera att sabba dynamiken för en spelare som man har lovat speltid.
Kommentera