1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481747 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2040555

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
Axle San: Det tror jag också. Han var inte bra på Kristianstad, men innan Bartosak kom var han bra. Inte lysande, men verkligen inget såll heller.
Oavsett vem som står så många försvarsspelet få mycket mer fokus. Bartosak har ju egentligen bara hindrat fler förluster de senaste matcherna, för försvarsspelet är så rörigt som det brukar kunna vara under Hellkvist.

Avvägningar som är helt horribla där vi går två man bakom mål mot en spelare osv. Någon gång får vi faktiskt avgränsa och göra bedömningar när vi ska vara aggressiva och när motståndarna faktiskt kan få hålla pucken då de är i ofarliga position och har bra puckkontroll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
På tal om fokus så kommer jag fokusera till 100% på vår vackra klubb som trots allt ligger oss alla (och många andra runt om i världen) närmast hjärtat.

Har varit mycket frustration och fokus på honhundarna senaste tiden, (mig själv inkluderat) men har nu bestämt mig att inte bry mig ett skit om dem iallafall tills grundserien är färdigspelad. Så det som kommer skrivas i den här boken från mig kommer handla 100% om våra röd vit gröna färger.

Deras egen bok består numera mest av personer som verkar åka omkring i en sån där långsamtgående bil med orange triangel bak, så där kommer jag inte heller gå in och låta mig bli provocerad.

Och ärligt talat, när har någon modoit velat ödsla tid på en klubb som Timrå egentligen? Vi har väl bra mycket roligare saker att diskutera. Eller?

Forza Modo alé!
Kommentera

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
J F K: Vi får hoppas att Modo har dom starkaste nerverna och att Timrå börjar dallra i tron att dom kommer ikapp.
Kommentera