1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481839 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2040565

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
På tal om fokus så kommer jag fokusera till 100% på vår vackra klubb som trots allt ligger oss alla (och många andra runt om i världen) närmast hjärtat.

Har varit mycket frustration och fokus på honhundarna senaste tiden, (mig själv inkluderat) men har nu bestämt mig att inte bry mig ett skit om dem iallafall tills grundserien är färdigspelad. Så det som kommer skrivas i den här boken från mig kommer handla 100% om våra röd vit gröna färger.

Deras egen bok består numera mest av personer som verkar åka omkring i en sån där långsamtgående bil med orange triangel bak, så där kommer jag inte heller gå in och låta mig bli provocerad.

Och ärligt talat, när har någon modoit velat ödsla tid på en klubb som Timrå egentligen? Vi har väl bra mycket roligare saker att diskutera. Eller?

Forza Modo alé!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
Donald: Kul att du inleder med att skriva att det är 100% fokus på MoDo. Sedan skriver du bara om Timrå?

Om vi återgår till MoDo, Hellqvist är ju tränaren vars lag alltid blir bättre och bättre under en säsong. När sker detta denna ödes-säsong? Att Bartosak är skadad är illa nog, men vi har inget fungerande lag, brrr
Kommentera

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
Donald:Helt enig. Slösa inte energi på anhängare till obetydliga klubbar som Björklöven, Timrå ….. vi har trots allt en särställning i svensk ishockey jämfört med dem.
Det har varit grus i maskineriet på slutet, men Modo gör sin bästa säsong i Allsvenskan hittills och det har hänt mycket positivt denna säsong
• 102 p med 3 omgångar kvar att spela. Fullt godkänt
• Jag trodde aldrig vi skulle lyckas värva en målvakt som var ens i närheten av Bertosaks potential. Imponerande! Tyvärr hade VH en enkel lösning på hur man eliminerar vår joker
• Kangasniemi och Berlov var den typ av värvningar man vill se innan tranferfönstret stängde. Mycket bra.
• Vi har ett PP som är sylvasst – det har vi inte varit bortskämda med

Om Bertosak och Norlinder snart är tillbaka och om det kan börja kugga i igen, så har vi ett lag som kan gå hela vägen – även om det är via slutspelsserien.
Jag tror på vinst idag och hemma mot Tingsryd. Det blir Karlskoga som spelat bort oss från finalen.
Kommentera