1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2043967

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Rytter: Jag skrev att försvarspelet nog tillhör botten i ligan, alltså inte ordagrant sämst i ligan utan i bottenskiktet och det tycker jag nog det gör stundtals.
Med det material vi har så ska vi ligga i toppen men spelmässigt är vi långt ifrån tex Timrå, Karlskoga och Löven som är våra närmaste konkurrenter och vi kommer inte skörda några framgångar om vi inte börjar spela bättre i försvaret, att vi vinner igår får ses som aningen anmärkningsvärt med tanke på alla målchanser Bik hade bara i första perioden pga att man blir fastpressade i egen zon, kommer ut positionerna, får jaga och blir trötta.
Sen är det som någon skrev att när vi lyckas spela oss ur pressen så får vi ofta giftiga kontringar så jag förstår tänket, det jag däremot inte förstår är varför man inte tillåter avvägningar att hellre skicka sarg ut, få andrum och flytta upp positionerna utan puck ist för att slå vansinnespass i egen zon ?!

Men nu är det upp till bevis, nu kan ingen i laget iaf tycka att ”något är klart” så nu finns det inget att skylla på, nu är det 100% i varje match som gäller annars är det över!
Kommentera