1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474709 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2043982

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
J F K: Om man ser till den period vi hade som bäst försvar så fick Toby-Norris och Berglund-Hedberg 70-80% av istiden medan resten gick till Hedman-Tommy E.
Har hört rykten om att Toby har problem med en fot, och det lär förklara varför han blivit så orörlig sista 5-10 matcherna.
Dessutom har Norlinder varit borta under stora delar efter Jul, men är nu äntligen tillbaks. Han är galet viktig, överlägsen i offensiven och bland de 2-3 bästa backarna defensivt. Väldigt skicklig på att komma ut med pucken i kontroll, och fint förstapass. På den punkten är Hedberg nästan lika bra dock.

Vi spelar nu med Belov, vilket är EXAKT den spelartyp det skrikits om härinne men jag kan inte se att försvaret blir så mycket bättre med honom. Han spelar hårt och fysiskt, men är lite långsam och slår bort en hel del pass. Hedman har ungefär samma stil, och han har fått mer istid senaste tiden pga skador.

Originaluppställningen tror jag var bäst lämpad att spela Hellkvists hockey, och var också då vi hade bästa förvaret.
Norris/Toby/Hedberg/Berglund är alla puckskickliga, moderna spelande backar, till den skaran kan man också sätta Nässén och Tommy E.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
{Nucky

Ska bara nämnas att, Hellkvist har sagt att Norris är 1:e back.
Han blir nog bättre o bättre med tiden, men lite oroande att Toby isåfall har problem med en fot.
Kommentera