1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2051682

Sv: Silly season - 2020
jonsson:
Han har lagt till ”Modo Goalie” på insta, vi kan nog utgå ifrån att det är klart med honom.

Han har även gillat kommentaren ”Please stay in Modo”
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Det som är väldigt väldigt unikt är att Barto till och med har "MoDo Goalie" på insta.
Inte många andra än Modoiter och mrmadhawk som kör den gamla stavningen. :-)
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Tarasov:

Alltså skulle bartosak och Norlinder få för sig att stanna skulle jag mycket lättare acceptera trappen vi haft, tror fan jag tar bytet rakt av.

Visst Tambellini var seriens bästa forward med marginal och är sjukt glad att jag fick se modo göra en sådan succé värvning. Men trots allt är det enklare att ersätta en 79p spelare samt spelaren med bäst poängsnitt när man bygger ett helt lag. Vi behöver ingen ny jj eller Tambellini i truppen för att bli starka nästa år och utmana. Det vi behöver är en grym målvakt (bartosak), ett välbalanserat försvar samt sprida ut produktionen på alla kedjor.

Jag hoppas vi blir ett lag där det räcker att vi gör tre mål för att ta segern, inte som i år där vi behövde 5-6 mål för att man skulle känna sig säker.

Se på löven de klarade sig fint utan poängliga vinnare eller spelare i toppen av poängligan. Kan vi få till tre enheter som kan bidra offensivt och avlasta varandra tror jag det räcker långt. Framförallt ska alla enheter kunna avgöra matcher, i år var en nackdel att de övriga främst producerade och bidrog när förstakedjan var het och dominerade, när första kedjan var blek var så var det sällan övriga kedjor blev fram och ledde laget. Nästa säsong hoppas jag mer på tre jämna kedjor som alla krigar om att få mest istid i avgörande situationer, tror detta gör oss till ett stabilare lag som kommer utmana i toppen.

Kan till och med gå så långt som att ifall vi får ha kvar bartosak känns det riktigt positivt trots alla tapp.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Ja. Han ser dessutom så glad ut på bilderna med sin guldklocka så jag ser det som klart att SEK 235000 kr per månad kommer att sättas in på hans konto för att bättra på Anton Öhmans minusstatistik som ensam back...
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: vilken dröm det skulle vara😍
Låst ämne