1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482907 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2055069

Sv: Silly season - 2020
Bad_Brett:
Tänker att BH agerande säljer fler kort, ser ett absolut ett värde i Bartosak. Men som helhet känns det ändå som att Glader sköter silly bra.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Tarasov:

Läste detta på twitter precis från en Leksing. Vad han har för insyn vet jag inte. Angående Bartosak.

"Han är klar för Leksand! Janne klar för Saipa..."
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Ja, verkligen. Med tanke på att detta är första gången han får bygga laget från scratch, och dessutom under de galna förhållanden som råder med corona och Hellkvist som löper amok😅

Klarar han att ställa ett slagkraftigt lag på isen denna säsong hugger nog Tampa Bay Lightning honom nästa år😆

Skämt åsido, ser intressant ut!
Tro om J-Fop är avskriven nu när vi värvade Modoiten Sebbe Ohlsson? De fyller hyfsat lika funktion även fast Sebbe är vassare offensivt, och framför allt snabbare.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Haha, ja. Fansen verkar donera pengar som aldrig förr.

Skämt åsido, det som är gör att jag känner att någonting inte riktigt står rätt till, är för att Björn verkar ha noll konsekvenstänk i detta fall. Jag menar, om han nu prompt ska uttala sig i media, och hade han brytt sig om sin egen karriär och/eller MoDo, hade han ju såklart sagt något i stil med:

"Att säsongen ställdes in och laget splittrades tog mig hårdare än jag hade kunnat föreställa mig. Jag känner att jag måste vara ärlig mot våra fantastiska fans och säga att energin har försvunnit. MoDo hör hemma i SHL och för att ta sig dit måste de ha en tränare som verkligen lägger ner sin själ i det och jag känner att den orken saknas."

Visst, det hade fortfarande svidit i folks ögon. Men denna krigföring, ja, närmast sabotage, som ägnar sig åt nu, den gynnar absolut ingen. Eller faktum är att det skapar goodwill för MoDo - Folk som normalt sett frossar i våra misslyckanden står helt plötsligt på vår sida - även om avsaknaden av tränare kan påverka rekryteringen av spelare negativt.

På ett sätt väcker detta mitt intresse på nytt. Det hade ju varit oerhört komiskt ifall Björn går till Leksand, orsakar kaos, spelar ner dem, samtidigt som vi går upp.
Låst ämne