1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481529 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2055074

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Haha, ja. Fansen verkar donera pengar som aldrig förr.

Skämt åsido, det som är gör att jag känner att någonting inte riktigt står rätt till, är för att Björn verkar ha noll konsekvenstänk i detta fall. Jag menar, om han nu prompt ska uttala sig i media, och hade han brytt sig om sin egen karriär och/eller MoDo, hade han ju såklart sagt något i stil med:

"Att säsongen ställdes in och laget splittrades tog mig hårdare än jag hade kunnat föreställa mig. Jag känner att jag måste vara ärlig mot våra fantastiska fans och säga att energin har försvunnit. MoDo hör hemma i SHL och för att ta sig dit måste de ha en tränare som verkligen lägger ner sin själ i det och jag känner att den orken saknas."

Visst, det hade fortfarande svidit i folks ögon. Men denna krigföring, ja, närmast sabotage, som ägnar sig åt nu, den gynnar absolut ingen. Eller faktum är att det skapar goodwill för MoDo - Folk som normalt sett frossar i våra misslyckanden står helt plötsligt på vår sida - även om avsaknaden av tränare kan påverka rekryteringen av spelare negativt.

På ett sätt väcker detta mitt intresse på nytt. Det hade ju varit oerhört komiskt ifall Björn går till Leksand, orsakar kaos, spelar ner dem, samtidigt som vi går upp.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Bad_Brett:

Ja nått märkligt är det. Klassar ju Björn som rätt intelligent så är han vid sina sinnens fulla bruk så borde han kunna förstå hur detta påverkar Modo som klubb. Är precis som han önskar oss all olycka i världen just nu. Det kan ju inte vara så enkelt att han "bara" försöker bråka sig bort.

Så frågan är ifall det hänt något i klubben som gör att det skurit sig i ledningen, t.ex något angående någon spelare som värvats utan att man varit helt överrens eller någon som lämnat (som du var inne på med Rosdahl), eller om det har att göra med anställningen av en tredjetränare, Björn vill ju ha ytterligare en tränare och Hallberg var väl på glid hit, kan det skurit sig när Hallberg ville hit men modo kunde inte ge denna lön.

Detta gör att Björn vill lämna och att han försöker skada klubben maximalt samtidigt. Tror han är en sådan som vill ha full kontroll och insyn och bestämmande rätt, går det emot kan han nog bli rätt tjurig. Kan ju varit en trivial sak det började med att man t.ex diskuterat Aagaard och haft honom på en lista och han varit en av spelarna man går efter och Glader har gjort klart med honom utan att precis innan stämt av med Björn och då blir han sur.

Eller har det kommit fram något under exit samtalen med spelarna som Glader lyft fram till Björn och han då blivit sur.

För detta uttalande kring kommunikationen och att man inte haft någon kontakt tycker jag verkar ytterst märkligt. Kan ju vara så att man har kontakt nu men det är nått dolt budskap av Hellkvist till Glader/Widebro kring tidigare kommunikation.

En annan sak som är väldigt märklig är att man inte hört ett ord från Styf mitt i allt detta. Borde inte han vara högvilt hos journalisterna och borde dom inte vilja prata med närmaste kollegan om situationen. Ligger det nått i ryktet att Styf inte skulle träna A-laget om sonen var på väg upp? Kan det varit hellkvist som ställt kravet att han inte tycker detta är lämpligt men modo har vägrat att göra ändringar och peta ner styf till J20 eller liknande? Var det därför Hallberg var på besök?
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Bad_Brett: Leksand ska ner och jag hoppas att en Tjomme och en Björn spelar falsk stråkmusik medan de sjunker...
Låst ämne