1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2079151

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Monno: Man får lätt för sig att Dahlen har något stort komplex:
"– De är inne på träningsmatch fem och för oss är det andra. De har redan kört power play-femmor och sådant. Nu hade det sju power play och lyckades knappt. Det är ändå ett tecken på att vi är ett bra lag. Vi har inte tränat på något sådant ännu.

– Sedan tycker jag att vi hade bra ordning på försvarsspelet. Jag tycker ändå det här är ett styrkebesked från oss, med tanke på hur långt fram Modo borde vara. Det är lite mer ett styrkebesked för oss och lite mindre det för Modo."

Det är väl rimligen så att de har redan en trupp som spelat ihop sig förra året. Exempelvis i PP så spelade deras kedja ihop ett helt år och Gagnon har haft ett par träningar i en grupp med väldigt många nya. Jag tycker att det snarare är Modo som borde ha en mycket längre startsträcka med nya tränare dessutom.

Och förresten? Är det bara under match man kan träna ihop? Har man så dåliga träningar så att man inte lär sig spelsystem, special team och liknande, utan det lär man sig bara under matcherna?

Själv tycker jag att man ska vara försiktig med att dra slutsatser av försäsongsmatcher och inte bry sig så mycket som Dahlen verkar göra, men det verkar vara kopiöst mycket prestige för grabben att möta Modo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
J F K: Han framstår i mångt och mycket som ett litet barn
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
J F K: Hans resonemang är lite ologiskt. Han skickar först en känga till Modo och menar att de var dåliga. Samtidigt kallar han sitt eget lags prestation för ett styrkebesked. Hur menar han att det är ett styrkebesked att förlora mot ett dåligt och underpresterande Modo?
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
J F K:

Han verkar inte bara lat utan ointelligent också.

Spännande att ett lag som bytt tränare och mängder med spelare ligger längre fram än ett lag som fått behålla nästan allt. Det är ju ett rejält underbetyg till den egna klubben.

Sedan sättet han snackar i media. Freddan var väldigt missnöjd med matchen och sågade laget och gav endast Ohre godkänt. Att då den största stjärnan går ut och förklarar att de ändå spelade bra och att matchen var ett styrkebesked från dem ses nog inte positivt av tränarna. Hur ska de få med gruppen och få tyngd bakom deras argument när den största stjärnan förklarar att det var ändå en ok match och ett styrkebesked och ger sig själv och sin kedja godkänt.

" Jag tycker vi hamnade lite i otakt med tanke på alla deras power play. Det blir lite knepigt, men samtidigt tycker jag att vi gör det bra och skapar lägen, säger Dahlén."
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
J F K: haha rolig prick den där. Många bortförklaringar ^^ vi har nästintill helt ny trupp och två nya tränare och inte ens hela truppen än. De har fått behålla det mesta. om något lag bör vara förberedda borde det ju ha varit dem. Som sagt de körde utan uppiggande igår så tog det stopp😉
Kommentera