1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

348657 inlägg · 3916 ämnen

Inlägg #2079157

Sv: Försäsongsmatcher 2020
J F K:

Han verkar inte bara lat utan ointelligent också.

Spännande att ett lag som bytt tränare och mängder med spelare ligger längre fram än ett lag som fått behålla nästan allt. Det är ju ett rejält underbetyg till den egna klubben.

Sedan sättet han snackar i media. Freddan var väldigt missnöjd med matchen och sågade laget och gav endast Ohre godkänt. Att då den största stjärnan går ut och förklarar att de ändå spelade bra och att matchen var ett styrkebesked från dem ses nog inte positivt av tränarna. Hur ska de få med gruppen och få tyngd bakom deras argument när den största stjärnan förklarar att det var ändå en ok match och ett styrkebesked och ger sig själv och sin kedja godkänt.

" Jag tycker vi hamnade lite i otakt med tanke på alla deras power play. Det blir lite knepigt, men samtidigt tycker jag att vi gör det bra och skapar lägen, säger Dahlén."
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Modo IG:
"Lillebror. Dahlen gråter sig nog till sömns inatt ❤🤍💚"
"dahlén gråter nog nu. Nu kommer jag att sova i natt"
"Alltid lika skönt att smälla dit Timrå oavsett vilken match!🙏🏼🙏🏼"

Nästan så man börjar undra om er avundsjuka gått över till någon slags mystisk svartsjuka, speciellt för våran fina herre Dahlén ;)

Nåja, vi alla älskar Dalle innerst inne <3

GG förresten!
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Rytter: Samtidigt är det lite roligt med spelare som sticker ut hakan och ökar "hatkärleken" mellan lagen. Nu fick vi någonting att snacka om.

Jag tycker ändå att det är lite löjligt att prata om insatserna i försäsongsmatcherna med tanke på att man säkerligen kört rätt hårt vid den här perioden. Därför brukar tekniken och timingen vara rätt begränsad.

Det vi gjorde sämst var att spela fart oss själva. Jag tycker att vi bröt ofta i egen zon, men att vi gjorde det alldeles för lätt för Timrå att ta tillbaka pucken. Vi var helt enkelt för långsamma att spela oss ur situationerna när vi erövrat pucken.
(Sedan är Timrå väldigt bra på forechecking. De är det av de tre tippade topplagen som helst vill skapa chanser genom forechecking. De spelar mer med dump i sarghörnen och därifrån vinna pucken samt avsluta, medan vi och Löven vill vårda pucken mer).

Det som var bra var forecheckingen. Jag har upplevt att Modo aldrig varit bra på att checka fast motståndarna, men jag tycker att man kan se embryon till att vi blir oerhört jobbiga där. Inte ens när vi var överlägsna under Pelle Bäckman var vi så aggressiva.
+1
Kommentera