1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478042 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2123010

Sv: Väsby - Modo 2021-01-06
Confusius: Men det fullständigt värdelösa, intergalaktislt dåliga spelsystemet förvandlar ju bra spelare till dåliga spelare. Svenningsson är väl egentligen inte en gnuggare, men i brist på något som ens kan kallas gameplan blir han en gnuggare. Hedberg samma sak.

Jo, det är 95% brist på någon form av spelplan på tränarbänken och 5% spelarna.

Centersidan är inte så bra som man hoppats, men återigen. Med någon form av fungerande gameplan skulle den lätt räcka för en sådan här match.

Det här är det sämsta modo jag sett under de 40+ år jag följt dem. Då tänker jag på hur man taktiskt angriper situationer. Hur man försvarar sig i olika zoner. Hur man tänker dig spelvända osv. Dvs, om man bortser spelarmaterialet så år tanken bakom hur vi spelar det överlägset minst genomtänkta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Väsby - Modo 2021-01-06
J F K: Med Karlin i båset hade han med sitt taktiska kunnande säkert fått ut mer av det här laget. Kolla vad han får ut av Västervik år efter år trots byte på 70 % av truppen. Modos pratst alltid om att det är en lång väg för att få ihop spelet och formationerna, men hur lyckas Karlin med en gissningsvis 5-6 miljoner lägre budget samt lika stor spelaromsättning som vi hade i år?
Modo är och förblir en gåta.. Helst då vi har liknande ekonomi som 4-5 SHL klubbar.
Kommentera

Sv: Väsby - Modo 2021-01-06
J F K: Av ren nyfikenhet.

Vad skulle idag vara din lösning på problemet?
Om du fick bestämma.
Kommentera