1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2159980

Sv: Silly season
Axle San: Du läste alltså inte en rad om vad jag skrev eller?!
Karlin är en chansning, hangar aldrig tränat en ”storklubb” med den målsättningen och pressen som kommer på köpet.
Det är en oerhörd skillnad att träna eller för den delen spela för en liten klubb som mest är nöjda med att inte komma sist till att representera en anrik klubb som ramlat ner från högsta ligan efter att ha spelat i högsta serien som en av dom längsta klubbarna i landet.

Karlin är en jättechansning på alla plan även om han är en betydligt säkrare chansning än Ville
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: "Du läste alltså inte en rad om vad jag skrev eller?!
Karlin är en chansning, hangar aldrig tränat en ”storklubb” med den målsättningen och pressen som kommer på köpet."

Jo jag läste men jag tror inte att det är en faktor som gör Karlin till ett osäkert kort. Erfarenheten från HA är det viktiga.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: men vad är skillnaden bara för att det är press och förväntningar? Jag tycker de intryck man får av karlin i intervjuer är att han kör sitt race som uppenbarligen fungerat. Oavsett vilken förening du är i handlar det bara om att vinna hockeymatcher, sen kan antalet vinster som förväntas vara en skillnad, men det kan inte bli sämre än det varit. Eller tror du att problem kommer vara i att MoDo värvar fler "stjärnor" än Västervik och Mora och att han kommer ha problem att styra dessa?

Vad är skillnaden? Det är hockey på hög nivå vilken klubb det än är och Karlin har fått resultat över lång tid. Sen ställer jag mig varken för eller emot att han skulle komma, men vill förstå varför alla ser det som vansinnig chansning.
Kommentera

Sv: Silly season
Tror inte Karlin är så sugen av att träna Modo 2-3 säsonger för att sedan bli bortbytt när vi gått upp till SHL eller sparkas efter att ha misslyckats enligt modoögon ifall vi är kvar i allsvenskan.
Tryggare med Västervik där han kan stanna hur länge han vill och gör det bra.
Hade han velat träna modo hade han redan varit här tror jag.
Kommentera