1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481466 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2162124

Sv: Silly season
JoseGonzales: De kom fram till att Karlkvist ej störde visuellt eller var i fysisk kontakt som störde med målvakten. Det är det som gäller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB65:

Och wallson fortsätter med sin oödmjuka stil.

Idag var dom tydligen värda att vinna, det bättre laget och det var bara otur och domarnas fel.

"– Där ska det vara powerplay för oss, men domarna släpper den situationen. Vi tappar en spelare och så blir det 1-1. I samma sekvens blir det också ett powerplay för Modo där de gör mål igen. Så från inget till två mål på en minut. Det är tufft och jag lider med grabbarna, säger han"

Tacklingen är väl inget, kolla reprisen zykov glider in i situationen, och ska låsa honom mot sargen. Hutch tror det är innebandy och vrider ut röven och ställer sig 1m från sargen. Sedan att hutch är en idiot och drar på sig en extra tvåa är ju helt rätt bedömning.

Själv tycker jag inte löven var så mycket bättre idag, fortfarande spelar dom fast sig enkelt, förlorar närkamper och spelar på utsidan. Dom skapar i pp men inte så mycket i 5 mot 5. Wallsson måste nog få spelarna att börja med att arbeta hårdare och sätta grunderna, annars åker dom fort i slutspelet.

Vi ska inte glömma att vi hade två i ramen samt att det blev en idioträddning på zykovs läge.

Någon som ser den där stjärnan perron i 5 mot 5? Tycker enda gången man ser honom är i pp där han är grym.
Kommentera

Sv: Silly season
KB65: Vilket jag tycker är konstigt då han står mitt framför honom i målgården. Jag tycker dock det ska vara mål men väldigt konstigt att han inte anses skymma sikten.
Kommentera

Sv: Silly season
KB65:

Kunde man ge vik mål när spelaren trycker med klubban på Peters benskydd så han åker bakåt och stöter in pucken, med motiveringen "det är kontakt men inte tillräckligt för att det ska hindra målvakten från att rädda", så är.det där mål alla dagar i veckan.
Kommentera