1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480176 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2162130

Sv: Silly season
KB65:

Och wallson fortsätter med sin oödmjuka stil.

Idag var dom tydligen värda att vinna, det bättre laget och det var bara otur och domarnas fel.

"– Där ska det vara powerplay för oss, men domarna släpper den situationen. Vi tappar en spelare och så blir det 1-1. I samma sekvens blir det också ett powerplay för Modo där de gör mål igen. Så från inget till två mål på en minut. Det är tufft och jag lider med grabbarna, säger han"

Tacklingen är väl inget, kolla reprisen zykov glider in i situationen, och ska låsa honom mot sargen. Hutch tror det är innebandy och vrider ut röven och ställer sig 1m från sargen. Sedan att hutch är en idiot och drar på sig en extra tvåa är ju helt rätt bedömning.

Själv tycker jag inte löven var så mycket bättre idag, fortfarande spelar dom fast sig enkelt, förlorar närkamper och spelar på utsidan. Dom skapar i pp men inte så mycket i 5 mot 5. Wallsson måste nog få spelarna att börja med att arbeta hårdare och sätta grunderna, annars åker dom fort i slutspelet.

Vi ska inte glömma att vi hade två i ramen samt att det blev en idioträddning på zykovs läge.

Någon som ser den där stjärnan perron i 5 mot 5? Tycker enda gången man ser honom är i pp där han är grym.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Tycker också att Peters vinner mv-kampen överlägset mot lövenmålisarna.
Kommentera

Sv: Silly season
Rätt skön känsla ändå när man hör sig för lite ifrån många agenter osv, vilket lag dom vill att sina spelare ska lira nästa säsong så säger 85% av dom modo eller NHL..
även fast dom har haft en tuff säsong modo så är dom het på marknaden, " för man kan få sitt nästa steg där "

skulle rent ut sagt kunna fylla ut 2 lag fulla med spelare .. :d

sen snackade jag med en kompis till mig som spelar just nu i HIFK, Ville Leskinen om han nu inte får kontrakt med HIFK nästa säsong så frågade han mig vilken klubb jag rekommenderar för honom i sverige, då sa jag Modo eller Luleå
Kommentera