1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481107 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2162265

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe:

Har du sett Modigs spela, jag tycker det är en bra spelare som jag imponerades av året IKO gick upp, han var ju ett stort hot i slutspelet och växte när det blev tuffa matcher. Svårt att ta en roll i IKO i SHL när de värvat in mycket utifrån, men vad jag sett och förstår har han inte gjort bort sig när han får chansen.

Han har rutin, han har fart, han har skott, han har en lite elak sida och ger sig in där det är fysiskt, och framförallt kommer han till jobbet och gör det han ska.

Jag tycker inte detta är en dålig värvning och placerar vi honom i en tredjekedja så kommer han stärka vårt lag. Som värvning till första/andra, nja där är jag mer tveksam, även om han nog kan ta en roll som ytter i en andrakedja.

Vad ska man gå efter istället till en tredjekedja? Har du några exempel på spelare vi istället bör gå efter som är realistiska till en tredjekedja?

Jag tar modigs alla dagar i veckan i en tredjekedja istället för t.ex. Åhström/LP.

Gillar att vi går efter svenska spelare som har rutin/erfarenhet och står för hårt jobb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Kan man jämföra Modigs lite med Rosdahl från i fjol kanske? Hårt arbetande och lite potential? Dock ska vi kanske inte förvänta oss att Modigs kommer va lika framgångsrik.
Kommentera