1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480944 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2166550

Sv: Silly season
Gavelo: Håller med. Frågan är varför vi inte klarar av att behålla spelare som andra klubbar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
modo7907: Varför vi inte får behålla spelare?”

Ja alltså både Norlinder och Sellgren tog ett extra år i Modo innan dom gick vidare fast dom nog varit dom 2 mest talangfulla utav alla tsm Strömgren.

Egentligen är det väl bara Strömgren och Stenkvist som i min mening drog för tidigt, Wallinder är ett gränsfall då jag tycker han har en del att förbättra innan han skulle vara en pålitlig back i As, än mindre i Shl.

Men det svider såklart varenda gång en yngre spelare lämnar för Shl och då gärna en klubb som Rögle, men det har nog varit samma åt andra hållet när vi spelade i Shl så vi får nog bara acceptera läget.

Det jag dock misstänker ligger till grund varför Strömgren och Wallinder nu verkar lämna har nog och göra med turbulensen i föreningen, även om du är ung så har många drömmar om att vara uppmärksammad och spela i ”topplag”
Jag tycker inte Modo profilerat sig som en toppklubb eller ens varit uppmärksammad, iaf inte i positiv bemärkelse senaste åren.

Jag tycker Strömgren och Wallinders val är korkade rent utvecklingsmässigt men dom har väl en känsla av att allt kommer bli bättre i Rögle?!
Kommentera

Sv: Silly season
Nu är det nog avgjort vilket lag ni som håller på Modo vill ska åka ur SHL.
En av era bästa spelare ryktas vara klar för Oskarshamn enligt Sportbladet.
Kommentera