1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474709 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2166669

Sv: Silly season
Gavelo: De är fullt medvetna om att de får lite om ens någon speltid i SHL. Det lär knappast vara så att Strömgren räknar med en minut i SHL denna säsong utan tror att det är det bösta valet för att få en bra utveckling. Rögle har säkert visat på en utvecklingsplan för dem där de har tillgång till en av SHLs mest spännande talangutvecklare och tränare. De ser de tydliga krav som finns på dem från organisationen men även möjligheterna som de har rent karriärsmässigt om de klarar utmaningarna som ställs på dem. Det väger detta mot att fortsätta i MoDo eller i vilket annat HA-lag som helst. Rögle har dessutom just nu en stor hype kring sig med tanke på vad de presterar och rykten om deras förträfflighet med Abbots kravställning och så. Risken att de skulle gått till Brynäs, Linköping eller Oskarshamn är nog mycket mindre. Frölunda, Rögle, SAIK däremot klingar nog bättre i deras öron.. De vet inte heller om turbulensen i MoDo kommer fortsätta nästa år och kanske har det varit tufft att höra hur usel och oförberedd man är för att spela i MoDo under denna säsong.
Trist att de försvinner. Liksom Karla som nog får ta ett steg i defensivt spel om han ska få speltid i annat än PP.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Knafus: Så är det 👍🏼
Det som är trist är att det saknas klubbkänsla bland dagens unga, det skulle tex vara otänkbart för våra 73:or att någon sagt ”äh vi drar till Luleå för det är nog bättre för oss där” det skulle liksom aldrig hända, men idag väljer man bort sin moderklubb i ett tidigt skede för att man tror att gräset är grönare på andra sidan.

Men det går hand i hand med hur dagens ungdom generellt uppfattas, allt skall gå på en gång, fort, och man skall helst inte behöva anstränga sig för mycket heller!
Kommentera