1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479825 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2169316

Sv: Silly season
jonsson: Känns som det skurit sig rejält mellan ledningen och Glader. Tycker han verkat enormt revanschsugen i tidigare intervjuer, och bara siktat framåt.
Det vore märkligt om det är för att styrelsen valt Karlin över Sundqvist, det är ju ändå deras jobb att välja ut en av flera kandidater.
I intervjun som Domsjö länkade till är det uppenbart att Glader ville köra på Sundqvist.
Det är dock inte ett skäl nog för att dra kan man tycka, eller så är det en kombination av att han slitit ut sig osv, men inget av det har man kunnat ana i tidigare intervjuer iaf.
Hela soppan känns märklig(I vanlig ordning tyvärr)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nucky: precis Nucky, håller helt med om din analys.
Drar Glader p g a att styrelsen inte väljer att gå på hans tränarval så är det nog bäst att han drar. Så lättstött är inte en bra chef nämligen.

Jag tror att det är så att Glader inte alls på nåt sätt bländat styrelsen med gott omdöme och fingertoppskänsla vid team-bygget och vid interna slitningar och konflikter. De litar inte på honom, han upptänker det när de väljer att dissa hans Sunken-val och det är inte svartare än att han ska gå. Att han väljer att gå själv underlättar bara för styrelsen som nu kan försöka få in Freddan.

Efter detta debacle till säsong så kommer jag inte att sakna Glader i rollen som sportchef. Det är ändå elit-verksamhet, man har inte tid att hålla på och prova sig fram hur länge som helst. 1,5 år räcker.
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky:

Bara en tanke, men nu när det är ganska offentligt att Modo valt att aktivera klausulen så kanske man gick förbi Glader där, Glader ville annat och tänker att ” jag drar då”
Kommentera