1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478908 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2169319

Sv: Silly season
Nucky: precis Nucky, håller helt med om din analys.
Drar Glader p g a att styrelsen inte väljer att gå på hans tränarval så är det nog bäst att han drar. Så lättstött är inte en bra chef nämligen.

Jag tror att det är så att Glader inte alls på nåt sätt bländat styrelsen med gott omdöme och fingertoppskänsla vid team-bygget och vid interna slitningar och konflikter. De litar inte på honom, han upptänker det när de väljer att dissa hans Sunken-val och det är inte svartare än att han ska gå. Att han väljer att gå själv underlättar bara för styrelsen som nu kan försöka få in Freddan.

Efter detta debacle till säsong så kommer jag inte att sakna Glader i rollen som sportchef. Det är ändå elit-verksamhet, man har inte tid att hålla på och prova sig fram hur länge som helst. 1,5 år räcker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Trustor: Frågan är väl om det någonsin har funnits fullt förtroende för Glader eller om man har haft någon frankenstein-lösning på grund av hur orutinerad han ändå är?
Sundlöv verkade ha fullt mandat när det gällde till exempel tränarposten till skillnad från nu.

Någonting har ändrats gällande ansvarsfördelningen de senaste två åren iaf. Sedan Sundlöv och/eller Hellkvist lämnade.
Kommentera

Sv: Silly season
Trustor: Bra inlägg. Skriv gärna oftare här inne. Som du säger, det lutar åt att klubben saknar förtroende för Gladers hockeykunskaper. Den här säsongen var riktigt illa.
Kommentera