1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480573 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2175765

Sv: Silly season
M Horava: Jag hoppas att du har rätt och jag tror själv att Gradin kan vara ett bra val. Det är mycket som han säger som känns vettigt och han har samlat på sig flera bra erfarenheter, men jag har inte full koll på hans track record – vilka har han varit med och värvat till Colorado?

Sportchefsrollen känns väldigt mångfacetterad, så jag inbillar mig att det tar mer än tre år att bli en fullfjädrad sportchef. Om han har förutsättningen för att bli en bra SC, så låt oss ge honom tid. Hög omsättning av sportchefer närmast omöjliggör ett bra resultat, så jag hoppas att han är rätt för jobbet och att han stannar länge.

Av den anledningen, så skrämmer det mig att man marscherat så snabbt i denna (kritiska) rekrytering. Det tyder på en obefintlig processen när man rekryterar till SC. Visst, han är välkänd i föreningen, så många risker är säker redan eliminerade, men det är fortfarande ett beslut som är baserat mer på magkänslan än obligatoriska utredningar (och det måste ha varit begränsat vilka alternativ man har övervägt).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Snipan: Vad jag har hört så var Gradin nära att bli SC förra gången, men han begärde för mycket så då valde man Glader.
Kommentera

Sv: Silly season
Snipan: Jag ger inte mycket för ledningens "process", men det har nog inte gått så fort som du tror. Jag misstänker att man redan innan Glader kastade in handduken undersökt möjligheterna om man skulle vara tvungna att entlediga Glader.

Men, tackar Freddan och Grundberg nej i ett tidigt skede fanns nog inte många givna kandidater, om man inte ska locka hit någon från södra Sverige.
Kommentera

Sv: Silly season
Snipan: nu väckte du björnen som sov angående processarbete igen! 😂
Kommentera

Sv: Silly season
Snipan:
Han nämnde att han tyckte att EK i dagsläget var en bra andrecenter i ett allsvenskt topplag. Det ger iaf en liteN fingervisning om hur han ser på lagbygget.
Kommentera

Sv: Silly season
Måste bara säga att tänk er upproret som skulle bli om det skulle visa sig att det är första april skämt :)
Kommentera