1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481775 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2204953

Sv: Silly season
SKiLMY: Vad jag förstår blev det i sammanhanget väldigt dyrt för HV. Dyrare än om en SHL-klubb tagit honom. Med tanke på det och hans förmodade lön, så får vi utrymme att plocka en minst likvärdig back som Gradin/Karlin verkligen vill ha och som vill spela för Modo. Nu verkar inte Ytterell alls ha vantrivts, utan att det handlar nog främst om möjligheten att spela för en klubb från samma stad där hans barn bor. Jag har nog själv i den positionen verkligen övervägt att spela för HV, så den biten har jag full förståelse för.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Jag tror säkert ni fick bra betalt för Ytterell. Svårigheten blir dock att hitta en lika bra back på HA-nivå. Någon som vill gå till HA och passar in i spelet i serien. Blir en chansning på en finne eller transatlant? Om Ytterell lämnar så var det inte bra för er. Pengar har ni ju redan.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: jo men problemet som jag ser det är att Ytterell är en toppback i HA. Dessutom svensk……. Det är inte bara att värva något eget likvärdigt, han är bra. Vi vet om att han fungerar bra i HA.
Kommentera