1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2204966

Sv: Silly season
Jag tror säkert ni fick bra betalt för Ytterell. Svårigheten blir dock att hitta en lika bra back på HA-nivå. Någon som vill gå till HA och passar in i spelet i serien. Blir en chansning på en finne eller transatlant? Om Ytterell lämnar så var det inte bra för er. Pengar har ni ju redan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Laken: Sant. Samtidigt inte stabilt med en toppback som i 2 säsonger längtar hem till en konkurrent.
Kommentera

Sv: Silly season
Laken: Man måste såklart väga in att man får en missnöjd spelare i Ytterell om vi inte släpper honom. Sedan spelar såklart ändå pengar in. Om Hinken får X pengar i budget och att detta frigör både löneutrymme och en rejäl peng för att släppa, så blir budgeten såklart större. Då får vi en klumpsumma som kommer hjälpa oss hitta en bättre back (eller kanske bättre center).

Jag kan mycket väl köpa att det finns risker med att skeppa en bra back mot en okänd, även om vi får klart mer pengar att röra oss med. Samtidigt som sagt. Hur hade det påverkat resten av laget om Ytterell hade varit missnöjd?

Jag anser inte att Ytterell är någon av seriens bästa backar, men en stabil offensiv back. lite klen defensivt och i närkamper, men med bra förstapass, rörlighet och skott.

Sedan kanske de pengar kan hjälpa oss ta hem Karla när han ledsnat på att spela i egen zon 70% av matcherna?
Kommentera