MoDo Hockey

492603 inlägg · 4085 ämnen

Inlägg #2247392

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
Rytter: Nog hade löven tillräckligt bra chanser för att sätta iaf 3 mål till, men Modo bör kanske ha satt någon till och då tänker jag främst på Karlsson som hade mängder med fina lägen.

Defensiven fungerade bra ikväll även om det märktes att dom drog ett tungt lass.

Modos problem ikväll blev att man spelade på ledningen lite för frekvent redan efter 20 minuter och detta utnyttjade löven bra med att sätta press, mycket press, och med pressen kom också misstagen som alla tusen pucktapp vi gör i mittzonen som ställer till det för oss, men vi hade tur att löven inte var speciellt effektiva och Tex var outstanding.

Gavelo: Grattis Modo!

Gavelo:

Jag tyckte det var rätt lungt iaf inför sista. Att göra 3 mål på en period är jävligt svårt. Sedan gick ju löven med allt dom hade framåt, dom hade inget att förlora när man ligger under med 3 mål, men gissar att dom inte hade fortsatt på samma sätt vid 4-3, utan då hade rädslan att släppa in femman som dödar matchen kommit.

Du pratar om pucktapp, så farligt var det inte. Löven hade mer tapp och sämre defensiv och bjöd på mer i första än vad vi gjorde på hela matchen.

Det var mycket puckar som lastades mot kassen, lövens anfall bestod ju mest i att ta pucken djupt sedan upp på back och lasta in ett skott på mål, svårt att göra 3 mål på detta sätt. Dessutom stack vi upp med flera farliga kontringar i mellan.

Nej det var en bra och stabil match, det enda man kunde önska är att vi hade fortsatt vara aggressiva I försvaret. Ibland hamnade vi lite för djupt och var passiva men å andra sidan var vi starka i mitten istället.

Segern var helt rättvis inget snack om saken, det är inte så att vi behöver skämmas för 3p idag.