1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481627 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2247405

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
Gavelo:

Jag tyckte det var rätt lungt iaf inför sista. Att göra 3 mål på en period är jävligt svårt. Sedan gick ju löven med allt dom hade framåt, dom hade inget att förlora när man ligger under med 3 mål, men gissar att dom inte hade fortsatt på samma sätt vid 4-3, utan då hade rädslan att släppa in femman som dödar matchen kommit.

Du pratar om pucktapp, så farligt var det inte. Löven hade mer tapp och sämre defensiv och bjöd på mer i första än vad vi gjorde på hela matchen.

Det var mycket puckar som lastades mot kassen, lövens anfall bestod ju mest i att ta pucken djupt sedan upp på back och lasta in ett skott på mål, svårt att göra 3 mål på detta sätt. Dessutom stack vi upp med flera farliga kontringar i mellan.

Nej det var en bra och stabil match, det enda man kunde önska är att vi hade fortsatt vara aggressiva I försvaret. Ibland hamnade vi lite för djupt och var passiva men å andra sidan var vi starka i mitten istället.

Segern var helt rättvis inget snack om saken, det är inte så att vi behöver skämmas för 3p idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
Rytter: Vet inte om vi såg samma match?!, Modo tappade pucken på egen blå i första bytet i 2:a perioden som direkt ledde till att löven fick komma ner och ställa upp i sitt PP, hela 2;a perioden spelade modo ängsligt och ist för att lägga ner djupt och hämta andan så försökte man med dragningar som man tappade och löven klev in i zonen igen, modo var rejält illa ute långa stunder i 2:a men Tex storspelade.
3:e blir bättre då Löven tvingas chansa men modo blir alltför avvaktande och blir extremt små i egen zon, vi satte öht ingen press på puckförarna och vi ska tacka Tex för att löven inte får in 2:an förens i slutet av matchen.

Nej vi skall absolut inte be om ursäkt, segern förtjänade vi men resultatet speglade inte matchbilden och vi såg rätt slitna ut ju längre matchen led.
Positivt är att vi börjar få fin utdelning på våra chanser.

I morgon ligger pressen på löven!
Kommentera

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
Rytter: Yeez vilken match vi gör.. bara lyfta på hatten(återigen) för Karlin för vad han gjort med gruppen på denna relativt korta tid.
Vi slipper ursäkter från tidigare år såsom ”14 nya spelare” eller ”vi måste spela ihop oss, förvänta er inget innan Jul” osv osv.
Inte heller Gradin verkar behöva någon startsträcka..
Vill lyfta Styf och Dalroth som spelar enkelt där bak, Wahlberg är en GIGANT ikväll och McM sliter som få andra och vågar hålla i driva puck när vi är som mest pressad.
Gillar f.ö linan med McM och Sylle/O.P, dom är ruggig att möta.
Såg ni förresten när Jacobsson driver in i Lövens zon och serverar Liljewall? Fruktansvärt läckert😎
Kommentera

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
Rytter: Är det inte väl tyst från han som dömde ut Målvakt sidan innan säsong start ???

Var är han ??
Kommentera

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
Rytter: Vi har betydligt bättre individuella spelare än löven, som kan göra det lilla extra. Våra två första lines är fan inte kattskit.
Kommentera