1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482011 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2286353

Sv: Silly season
Rytter: Jag tror inte vi värvar Kelleher för att spela i tredjekedjan, där tror jag man sätter honom i antingen första eller andrakedjan.
Frågan är ju hur snabbt MacMaster kommer i form, tycker tiden inte riktigt räcker för att vänta på att hans form ska bli god igen. Jag ser hellre att man kör honom som 13:e forward tills han är varm i kläderna och värvar in en center som är "matchvarm"
Jag tror vi eventuellt skulle ha en match mellan Mannberg-Miketinac-Ohlsson.
Snabba spelare med bra hockeyhuvud och Miketinac är även en bra tekare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KarateKing700:

Jag hoppas att vi värvar för att göra laget bättre och inte för att bara göra förstakedjan bättre, de är bra nog redan och Woods/Sam är poänggaranti. Om Tyler sedan inleder i en tredje och sedan får PP tid tycker jag spelar mindre roll. Han kommer få sina minuter och tid i PP ändå.

Helst skulle man vilja ha tre kedjor som alla kan skapa offensivt sedan matchar man den hetaste kedjan för dagen lite hårdare oavsett ifall de står uppställda som 1:a, 2:a eller 3:de.

Jag är inget fan av Miketinac, tycker han inte har utvecklats nämnvärt sedan han slog igenom för 2-3 år sedan, en talangfull spelare men försvinner i matcher och känns inte riktigt färdig defensivt och i mognad. Jag hoppas verkligen att vi går för färdiga spelare i slutet av en säsong där skulle t.ex Niderbach vara ett betydligt starkare namn.

Ska vi värva spelare som vi hoppas tar steg hos oss och blommar ut så ska det vara inför säsong och inte för att spetsa till laget inför slutspel, är för mycket chansning och risk för att jag ska tycka det är en bra värvning i dagsläget.

Men inför nästa år ifall vi spelar i HA, varför inte.
Kommentera