1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481464 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2335512

Sv: Silly season
M Horava: det står inget intressant alls i den. i allehanda nämns olle eriksson ek som ett namn som jag inte tror har nämnts innan, i övrigt inget nytt där heller
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
BobbyG:

Jag förstår inte resonemanget här ibland, vi har världens sämsta spelare som inte klarar att vinna en semifinal och de har kass inställning. Samtidigt är det omöjligt nästa år eftersom alla kommer lämna och vi får bygga nytt igen.

Är det inte positivt om alla kassa lämnar så vi kan ta in bättre spelare?

Själv hoppas jag stommen blir kvar så vi kan bygga vidare och addera det vi saknat i år. tex att byta Hasa mot en tvåvägsback med styrkan defensiven så inte wahlberg/folin behöver dra hela lasset gör oss till ett bättre lag.

Det är inte mycket som behövs till denna trupp för att den ska vara en riktig utmanare.

Förstår inte hur man kan vara likgiltig mot att seriens bästa backar Bernhardt och Näsen drar, eller ledande forwards som Sam, Woods och Aagaard. Det är inte där problemet sitter utan det är snarare det som saknas bakom dem, när de har en dålig dag måste vi ha andra som kliver fram. Inget lag som ska gå hela vägen lever på några (1-3) forwards eller 1-2 backar som levererar utan de har fler som kan kliva fram.
Kommentera

Sv: Silly season
Linus sandin, skulle en sån som han gå att värva?
Enligt hans pappa så trivdes han väldigt bra både i staden och laget.

www.eliteprospects.com/player/139091/linus-sandin
Kommentera