1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481483 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2335562

Sv: Silly season
Rytter: jag är obotlig optimist som du vet :)

jag tror inte det är rätt läge att söka sunda analyser idag, folk är sura, ledsna, besvikna och boken blir ett utlopp för känslorna

jag personligen tar det mesta som skrivs nu med en stor nypa salt och skrattar åt några av de lite väl överdrivna åsikterna

tror att diskussionerna och analyserna i nästa vecka kommer vara lite mer välgrundade när de initiala känslorna lagt sig
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
BobbyG: Jag skulle aldrig lita på att diskussioner och analyser härinne var välgrundade, oavsett när de skrivs :) Cykloper och narcissisister styr Hockeysnack, oavsett klubbtillhörighet. Men tror också på en mer nyanserad bild om några dagar.

Som MoDoit ska man lida.....vi är ju inte medgångssupporters direkt
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG:

Jo jag är optimistisk i grunden med, speciellt när gradin/karlin får bygga något över tid.

Igår var jag sjukt nervös inför matchen och skyddsmekanismen var att ta fram känslor som att det går inte och vi kommer förlora.

Självklart satt man ändå där i arenan idag och trodde på seger och tyckte laget startade bra och även vid 1-2 och 1-3 kändes det som det skulle gå.

Oavsett vad andra tycker så är jag stolt över förbättringen och nystarten, gå från plats 12 till 2:a och semi är fullt godkänt.

Det man vill se nu är att laget och ledarna lär från detta och analyserar vad som behöver blir bättre och hur man kan bygga ett starkare lag och spel till nästa år.
Kommentera