1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480567 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2347298

Sv: Silly season
erjo: Marknaden var ju extremt torr fram till att KHL hände strax innan fönstret. Det är ett faktum. Att Linköping värvar Modigs som tilltänkt spets säger ju det mesta.
Vilka lyfte in spets under säsongen? Det var väl bara Myles Powell som köptes loss från Västervik för en rekordsumma sett till vår liga.

Strax innan fönstret stängde så hade vi Marenis och Sissons på ingång, men fick sent nej på grund av att Hästens sponsorer satte stopp. Sen hade vi tydligen någon till spelare med sent nej. HV71 bjöd över vårt miljonbud på Kelleher. Rihards Bukarts var på väg in i samma veva som Jelisejevs men där vart det tal om miljonbelopp också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB65: tveksamt att linköping köpte modigs som spets, tror snarare det var bredd för ett eventuellt negativt kval.

Att säga vad vi nästan landade för nyförvärv är ju helt irrelevant när verkligheten är att vi landade en spelare. Och precis som jag sa sket i många spelare pga en pengafråga som i verkligheten inte var en fråga då vi hade pengar kvar och hade slagit ut löven med en bredare trupp. Vad är det som hindrade Modo från att köpa en klasspelare som Powell som man vet funkar och som man hade haft en riktigt bra chans att få behålla i allsvenskan ett andra år om man inte tagit sig upp den säsongen. Är less på alla ursäkter till varför man inte värvade spelare då resurser fanns, det STINKER förlorarmentalitet.
Kommentera

Sv: Silly season
KB65:
Ja fick känslan av att Gradin höll igen pga HVs satsning. Exv skulle Kelleher ha fått 150 000 euro netto plus summan för att köpa loss man betalade 1,5mille för Powell osv, visst vi kunde mött upp men han tog inte den striden kan förstår det. Tror det blir annorlunda nästa säsong.
Kommentera