1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480596 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2347310

Sv: Silly season
KB65: tveksamt att linköping köpte modigs som spets, tror snarare det var bredd för ett eventuellt negativt kval.

Att säga vad vi nästan landade för nyförvärv är ju helt irrelevant när verkligheten är att vi landade en spelare. Och precis som jag sa sket i många spelare pga en pengafråga som i verkligheten inte var en fråga då vi hade pengar kvar och hade slagit ut löven med en bredare trupp. Vad är det som hindrade Modo från att köpa en klasspelare som Powell som man vet funkar och som man hade haft en riktigt bra chans att få behålla i allsvenskan ett andra år om man inte tagit sig upp den säsongen. Är less på alla ursäkter till varför man inte värvade spelare då resurser fanns, det STINKER förlorarmentalitet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
erjo: Modigs fick förtroende i Linköpings förstakedja fram till de sista två matcherna då de insåg att han inte höll måttet. Bad_Brett var väldigt duktig på att upplysa oss om detta.

Vi försökte göra exakt det du säger, men blev hindrade av att Hästens sponsorer gick in i sista minuten och stoppade en redan klar affär? Vad är det som är så svårt att förstå? Resurserna spelade noll roll i det här fallet.
Kommentera

Sv: Silly season
erjo: du verkar ha bra koll på bokslutet, hur såg resultatet ut i år? vet att modo gör ett litet plusresultat men hur mycket landade det i?
Kommentera