1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2363375

Sv: Silly season
M Horava: Spännande spelare vi fått in till J20 laget. Producerat bra i ung ålder och testat på hockeyettan. Stor till kroppen och rightare.

www.eliteprospects.com/player/394726/arvid-kruukka
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
MoDoNörden: ja verkligen, har varit runt en del också bl.a. i Växjö, kul!
Kommentera

Sv: Silly season
MoDoNörden: VIKfancentral skriver om Dickinson.

Scout:

”Har bara sett honom någon match, men skicklig på skridskorna, snabb i både huvud och händer, det är det tydliga man ser direkt. Av statistiken kan man se följande för både AHL/ECHL förra säsongen:

Faceoffs: 1124 (570 vunna, 554 förlorade ger 50,7 % vunna).
Istid snitt: 15:51 per match.

Naturligtvis var hans istid i AHL betydligt lägre, det ser man på raden av matcher.”

En journalist som följer AHL/ECHL:

”Dickinson tar med sig en rejäl kropp från mitten. Har både offensiva instinkter med defensiv medvetenhet. Jag är väldigt osäker på varför han aldrig fick en chans i NHL, men kan med största sannolikhet gissa att det har att göra med att hamnat för långt ned i olika ”depth charts” för ”call-ups”.

Men fortfarande relativt ung, en bra säsong i Sverige kan ge honom ett NHL-erbjudande längre fram. Han kan vara ”streaky” och ojämn men han har växt i sitt spel mot etablerade spelare och bygger fortfarande självförtroende.

På större isar kan han hitta mer utrymme offensivt, men kan också förlora sin defensiva rörlighet i en bredare defensiv zon.

Inga direkta svagheter, men haft problem att ställa om till det snabbare och mer strukturerade AHL. I ECHL har han visat större självförtroende.‎”
Kommentera