1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474580 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2381724

Sv: Bortapremiär!!! Vita Hästen - MoDo 2022-09-30
Tyler Durden: Marenis är en katastrof så här långt, Dansken oduglig och målvaktssidan är en stor fara.
Vi behöver en tre fyra nya värvningar nu!
Målvaktsidan högprioriterad, köp nu!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Bortapremiär!!! Vita Hästen - MoDo 2022-09-30
Robin Ztorken L: sju av nio poäng och det behövs tre fyra värvningar NU. vad behöver djurgårn och björklöven värva då undrar jag, ett nytt lag? ;)
Kommentera

Sv: Bortapremiär!!! Vita Hästen - MoDo 2022-09-30
Robin Ztorken L:

Det positiva är ändå att våra poängspelare har kommit igång. Josh 6p på 3m och har fortfarande inte varit inne på något bakåt i 5 mot 5. Samma gäller Adam. Är förvånad att Josh är så här bra efter endast 3 matcher, lovar gott.

Där verkar Gradin hittat rätt.

Marenis är inte bra just nu, dras han med någon skada för han är inte alls lika snabb och bryter rakt in på mål som förra året. Eller så är han bara trögstartad efter en dålig försäsong. Vi måste få igång honom. Är inte orolig än men ser det likadant ut efter 10-15 matcher så måste något göras.

Sedan är andrakedjan ett sänke just nu, händer inte mycket där, kanske för att Marenis inte bidrar.

Aagaard passar med Josh och Woods, skapar yta med sitt intensiva spel.
Kommentera

Sv: Bortapremiär!!! Vita Hästen - MoDo 2022-09-30
Robin Ztorken L: Framåt så är det ingen panik att värva vi har ju gjort 17 mål på 3 matcher. Det är på målvaktsidan vi måste agera. Känns inte som det finns nån riktig konkurans mellan dessa 2. Måste in med nån som höjer nivån och ingen går säker på spela.

Man bygget alltid laget bakifrån och då är målvakten den viktigaste posten det fick vi ju se ifjol. Vi har samma försvar som ifjol skillnaden är att vi hade seriens absolut bästa målvakt samt en helt ok reserv keeper. Men nu känns det som vi har en ok reserv keeper och en som är alldeles för dålig på denna nivå. Gulden kan absolut kliva fram och spika igen men han kan ej bära detta lag själv måste finnas en reserv man kan lita på med. Det märks ju klart och tydligt hur vi sjunker ihop och blir som en mur framför mål det är ju signalerna för man ej litar på sin målvakt. Nygren kan absolut bli en bra målvakt men han är ej redo ännu för denna nivå och det är inget att skämmas för. Men för grabbens egna utveckling bör man låna ut han.
Kommentera

Sv: Bortapremiär!!! Vita Hästen - MoDo 2022-09-30
Robin Ztorken L: 4 värvningar vetifan....dansken ska väl få en chans att få in en växel?

Marenis vet jag inte vad han håller på med. Tror han dyngfuskat med träningen.

Stabil andremålvakt behöver vi , ja.
Kommentera