1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479813 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2381730

Sv: Bortapremiär!!! Vita Hästen - MoDo 2022-09-30
Robin Ztorken L: Framåt så är det ingen panik att värva vi har ju gjort 17 mål på 3 matcher. Det är på målvaktsidan vi måste agera. Känns inte som det finns nån riktig konkurans mellan dessa 2. Måste in med nån som höjer nivån och ingen går säker på spela.

Man bygget alltid laget bakifrån och då är målvakten den viktigaste posten det fick vi ju se ifjol. Vi har samma försvar som ifjol skillnaden är att vi hade seriens absolut bästa målvakt samt en helt ok reserv keeper. Men nu känns det som vi har en ok reserv keeper och en som är alldeles för dålig på denna nivå. Gulden kan absolut kliva fram och spika igen men han kan ej bära detta lag själv måste finnas en reserv man kan lita på med. Det märks ju klart och tydligt hur vi sjunker ihop och blir som en mur framför mål det är ju signalerna för man ej litar på sin målvakt. Nygren kan absolut bli en bra målvakt men han är ej redo ännu för denna nivå och det är inget att skämmas för. Men för grabbens egna utveckling bör man låna ut han.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Bortapremiär!!! Vita Hästen - MoDo 2022-09-30
Dundee: Utan en riktigt bra målvakt och en fullgod ersättare är laget kört.

Gradin måste få in en rejäl förstemålvakt. Sedan hoppas jag han också plockar in någon spelare som gillar att stänga ner en match. Vi har överflöd av offensiva spelare, men var är dom när det brinner i knutarna?
Kommentera