1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478711 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2383897

Sv: Silly season
KarateKing700: Kommer inte gå såhär tidigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
hockey_21: Nej iförsig så sålde väl inte vvik Powell föränn Efter årskiftet så något behöver ju komma in innan dess.
Hade en fundering kring deras back Brickley, det hade ju vart en fin back å få in innan slutspelet för å förstärka backsidan
Kommentera

Sv: Silly season
hockey_21:

Hinken ger svar på tal till de som kritiserar våra målvakter. Håller med honom kring nygren, inga lätta mål han släpper med frilägen, överspel, studsar mm. Något enstaka ska han kanske ta, men problemet är försvarsspelet i de första matcherna. När försvarsspelet satt mot VIK så såg genast målvakten bättre ut.

De som tycker att målvaktssidan är ett problem, vad säger du om det?

– Det är de som inte förstår sig på det här. Jag tycker lite synd om Markus som får kritik då han vunnit sina bägge matcher och har 100 procent i vinststatistiken i allsvenskan. Han kanske inte har tagit någon extrapuck, men vilka mål skulle han ha räddat? Det är power play, överspel, direktskott och studsar på två, tre spelare. Han räddade oss i andra perioden mot Almtuna.

– Jag tycker att det är tufft att drevet går på en ung målvakt, speciellt när försvarsspelet inte fungerat fullt ut, säger Henrik Gradin och fortsätter:

– Jag tror att den här diskussionen kommer upp för att folk tror att Gudlevskis är skadad. Men vi har en plan för att inte spela målvakterna onsdag, fredag och lördag och efter Västerås-matchen har det varit tyst.
Kommentera