1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478925 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2450344

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
KB65: Jag anmäler mig direkt till laget som är tyst när det går bra och gnäller när det går dåligt 🙋‍♂️ Men på vilket sätt tänker du att vi går upp till shl med en 3-2 ledning ifjol och ett bättre lagbygge denna säsong? Det du kallar losermentalitet kallar jag tvärtom. En nykter vinnarskalle ser ju att det inte är bra just nu. Ska vi gå upp på en positiv känsla eller prestation?

Med detta spel kan vi ha samma diskussion snart igen med en tappad semi. Detta duger inte tycker jag !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Statler: Vi hade tydliga brister och inte minst orutin i ett slutspel förra året men var ändå för all del med i racet om att spela en final. Jag tycker vi har tagit enorma kliv i lagbygget och rent allmänt hur det ser ut spelmässigt på isen jämfört med ifjol. Sen får du ju dra egna slutsatser av det om du vill.

Tycker bara det är lustigt hur lätt folk har att förbise alla bra prestationer den här säsongen och det läge vi har satt oss i, samtidigt som man kan haka upp sig monumentalt på dipparna.
Jag tycker exakt allting ser bättre ut i jämförelse med ifjol. Att vi har varit i eller fortfarande är i en svacka är vad det är.
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Statler: Såhär säger Karlin om läget:
”Nu är det fyra förluster på de sju senaste matcherna, var står ni egentligen?
– Äh, det är svårt att säga. Alla har sämre perioder under en säsong och många hade nog varit glada om de hade det som en dålig streak. Man måste tänka lite nyktert på det hela.”

Han verkar inte ge upp säsongen iallafall😆
Kommentera