1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474668 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2450358

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Statler: Vi hade tydliga brister och inte minst orutin i ett slutspel förra året men var ändå för all del med i racet om att spela en final. Jag tycker vi har tagit enorma kliv i lagbygget och rent allmänt hur det ser ut spelmässigt på isen jämfört med ifjol. Sen får du ju dra egna slutsatser av det om du vill.

Tycker bara det är lustigt hur lätt folk har att förbise alla bra prestationer den här säsongen och det läge vi har satt oss i, samtidigt som man kan haka upp sig monumentalt på dipparna.
Jag tycker exakt allting ser bättre ut i jämförelse med ifjol. Att vi har varit i eller fortfarande är i en svacka är vad det är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
KB65:
Ja iom skadan på Tanner så var vår centersida något i stil med
Vigge - EJK-Nordin- Tjernström nu är det

Vela - TJ - Adam P - EJK

Och tänker att Niederbach kliver in när forwarden kommer, plus att vi väntar på JD.
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
KB65: Visst, tänk vilka spelartyper vi har i år som vi inte hade då och vilka vi skeppat iväg, Sylwander och Hasa bland andra.
Tycker det är Modo som är mer lika Löven ifjol och dom har minskat på antal kilon och istället fått in små lirare som Pooley, Schilkey... spelare som Brickley, Ingman och några till förhoppningsvis stoppar på ett brutalt med schysst sätt innan de hinner avsluta.

Sen förlorar alla lag matcher, vi har 6 nollpoängare på 35 matcher, överlägset minst av alla lag, Nu sammanföll slutet på vår långa svit och början på en svacka med en räcka matcher mot lag vi har svårt mot, Glöm inte att vi slog både Östersund, Löven och SSK under vår svit, Djurgården också förresten.
Kommentera