1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483078 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2451794

Sv: Silly season
modomille:

Kan ju vara så att man testat att få lös gardiner men han blev för dyr. Tidigare har ju de finska klubbarna tagit en rejäl summa när de "lånat" ut spelare. De passar på att säkra ekonomin samtidigt.

Kanske halloran blir billigare och Timrå går med på att bryta kontraktet utan ersättning.

Kan det bli pengar kvar till en sam/Werner kanske ifall det skulle öppna upp sig.

Alternativt att man värvar slut på budget nu och sedan kör en kampanj lite lägligt för att ta in en sista pusselbit.

Lär ju vara enkelt att få in pengar ifall det går till att ta hem Werner eller sam ochbär öronmärkta för dem.

Som fun fact så hade Kelleher 10p på 34 matcher förra året när hv värvade. Halloran har 15p på 27 matcher, så det borde vara en riktig poängspelare på denna nivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Ja poäng lär han göra i massor. Har en enorm förkärlek till spelare som steppar upp när det väl gäller och har svårt för spelare som viker ner sig så min åsikt om värvningen kan man ta med en liten nypa salt ;)

Vad tror vi petar han Näsen från första PP? Näsen är väldigt puckskicklig och har kemi med Berna men han är inget vidare skott hot. Tror Halloran hade gett en till dimension till PP. Men kan vara en känslig ändring att göra.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Mer fun facts: Sam har 11 poäng på 35 matcher. Wernblom har 0 mål och 4 assist på 28 matcher,

Halloran är 6:a i Timrås poängliga och producerar bättre än exempelvis Anton Wedin, Albin Lundin, Sebastian Hartmann och Magnus Pääjäärvi.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Jag tror helt enkelt vi är långt ifrån att vara i topp på listan för spelarna i Liiga. Har nog inte så mycket med pengarna att göra - för det har vi garanterat att lägga. Vill SHL-klubbarna ta över Halloran så vill de säkerligen ta över en Reid Gardiner också. Nu ville inte Timrå släppa till en konkurrent vilket är trevligt för oss.
Kommentera