1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480841 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2451818

Sv: Silly season
Rytter: Ja poäng lär han göra i massor. Har en enorm förkärlek till spelare som steppar upp när det väl gäller och har svårt för spelare som viker ner sig så min åsikt om värvningen kan man ta med en liten nypa salt ;)

Vad tror vi petar han Näsen från första PP? Näsen är väldigt puckskicklig och har kemi med Berna men han är inget vidare skott hot. Tror Halloran hade gett en till dimension till PP. Men kan vara en känslig ändring att göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
modomille: Har funderat lite nu över hur jag skulle formera laget om Halloran _och_ Wernblom kommer:

Woods - Big Dick - Vela

Här tänker jag mig samma formel som Skröder - Sundström - Zuccarello, dvs en tank, en smart center och en trollgubbe. Både Dick och Woods ska ha mycket puck så jag ser gärna en spelare med tyngd och grit som kan bana väg för dem.

Aagaard - EJK - Halloran

Aagaard behöver inte Woods och Dick för att producera. Tvärtom exploderade han efter att ha fått lira med EJK igen. Halloran känns lite som den spelaren Sveningsson försöker vara och jag tror att det skulle bli en grym kedja.

Wernblom - Niederbach - OP

Två retstickor med en näsa för målet och en smart center. Tror detta skulle bli en grymt jobbig kedja att möta i ett slutspel.

Ohlsson - AP - Mannberg/Södergran

Perfekt kedja för att stänga ner motståndarnas bästa spelare.

Sveningsson får vara en joker som kan hoppa in med världens revanschlust när det blir skador och avstängningar.

Kan vi få ihop det där så ser det faktiskt ut som ett slutspelslag...
Kommentera

Sv: Silly season
modomille:

Snarare tar Niederbach position som skytt. Niederbach tar svens position, får fungera som schilkey med klubban utåt och hota därifrån.

Alternativt att halloran går rakt in på svens plats och hotar trots fel fattning. Har man en speedig rörlig spelare med bra skott fungerar detta rätt bra också. Men spelaren måste kunna gå upp mot blå och sedan ta fart mot mål och våga utmana, sedan kan han själv avsluta eller leta pass över till skytten till vänster.
Kommentera