1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2507100

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Gavelo: Det är extremt mycket som jag själv sparar till sista sekunden. Mest för att jag vet att jag hinner och klarar av uppgifterna jag har. Ändå förbannar jag mig själv över att jag ställer till det för mig så jäkligt. Man är bekväm av sig.

Vår trupp är spelare som ligger strax under absolut elit och en del strax under det. Kanske för att ambitionsnivån och självförtroendet och den krassa verkligheten är uppenbart aningen för låg. För en del är tiden förbi. En del har inte ens hunnit fram till sin tid. En del har aldrig och kommer aldrig att nå absolut elit-tid och man är medveten om det.

Inte lätt för en tränare att få en sådan grupp att unisont nå nivån där man är övertygad om att man når målet om man överträffar sig själv i just denna stund. En och annan spelare kanske gör det, men inte en hel grupp. Det är ju ett lagspel.

Det är väl bara Foppa i MoDos historia som man har känt att han har ett friläge när det fortfarande finns fyra spelare att passera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
NuMo: Ja man kan ju såklart spekulera fram och tillbaka hur det är.
Tex så ser vi bara tränarna när kamerorna sveper förbi men vi hör inte vad som säger eller gör till spelarna, ändå skulle jag vilja se ett ”rött” ledarskap bredvid Karlin, någon som kan komma med andra synpunkter, Karlin är ung och har aldrig ens varit på denna nivå tidigare (typ)

AIK gör en bra match, sin klart bästa på mycket länge och vi kändes lite för lätta lite för ofta tyvärr, AIK hittade ett motmedel kan man säga.
Dock är det tydligt vad överlägsna vi blir så fort AIK slutade spela fysiskt, grisigt och sänkte intensiteten i sin egen skridskoåkning sista 5.

Ska denna serie leva vidare så måste AIK orka spela såhär i nära på 60 minuter i varje möte det återstående 3 matcherna annars kommer Modo vinna.
Kommentera