1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2507172

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
NuMo: Ja man kan ju såklart spekulera fram och tillbaka hur det är.
Tex så ser vi bara tränarna när kamerorna sveper förbi men vi hör inte vad som säger eller gör till spelarna, ändå skulle jag vilja se ett ”rött” ledarskap bredvid Karlin, någon som kan komma med andra synpunkter, Karlin är ung och har aldrig ens varit på denna nivå tidigare (typ)

AIK gör en bra match, sin klart bästa på mycket länge och vi kändes lite för lätta lite för ofta tyvärr, AIK hittade ett motmedel kan man säga.
Dock är det tydligt vad överlägsna vi blir så fort AIK slutade spela fysiskt, grisigt och sänkte intensiteten i sin egen skridskoåkning sista 5.

Ska denna serie leva vidare så måste AIK orka spela såhär i nära på 60 minuter i varje möte det återstående 3 matcherna annars kommer Modo vinna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Gavelo: Karlin är taktikern och Holmström ska vara pådrivaren. Det är tanken enligt Hinken.

Har spytt mer galla ikväll än jag gjort på alla år sen vi trillade ur🤪

Det som oroar mig mest är att vi ännu inte gjort en riktigt bra match i slutspelet. Offensiven funkar, men defensiven är slarv, slarv och slarv.
Vi ser lat och bekväm ut.
Litegrann som att man VET att man är bättre och ska vinna. Men någon annan får gärna göra jobbet.
Kommer ut varje match i skapligt tempo och gör första målet ofta inom 5 minuter.
Sen händer något.
Jämför man hockeyn som spelas denna serie med exempelvis vis SSK-Mora blir man inte imponerad.
AIK kämpar och sliter kopiöst, MoDo åker runt och vet att vi är lite bättre. Det är känslan man får när man ser iaf vissa spela.

Tex håller inte, det blev tydligt ikväll.
Nu får det bära eller brista med Gudlevskis. Tror det kan vara de enkla målen som sänker modet i laget ikväll, även om det såklart inte ska vara så enkelt..
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Gavelo: AIK är dessutom ett mycket bättre hemma lag än borta lag. Det är inte lätt att vinna på Hovet och speciellt inte när dom får med sig psykologiska mål hela tiden. Jag är rätt övertygad om att vi tar det här tillslut men det får såklart inte se ut som idag.
Kommentera