1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480359 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2508375

Sv: Silly season
M Horava: Ersättare till Berna möjligen!
Ogillar dock lite att det är en lättviktare, men vi kommer ju som vi vet att tappa Berna till Timrå så detta bör vara en bra ersättare, kanske inte lika målglad men definitivt tryggare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo:

Tycker ändå Bernhardt får oförtjänt mycket skit.

Visst det kan se lojt och nonchalant ut, men han är seriens bästa back och han har avgjort fler matcher än vi kan räkna.

Laget vore helt enkelt mycket sämre utan honom.

I kvartsfinalen tycker jag inte Bernhardt varit dålig, inte på sin absoluta max nivå men har definitivt höjt sin nivå från januari/februari.

Det är väl främst Näsen som varit under isen och gör att Bernhardt hamnar i skiten och blir osäker. Måste vara svårt att spela med en backpartner som är helt ur form.

Kan ju tycka det är sjukt att vissa vill bänka en back som gjort 4p på 4m samt är +4.

Tycker det vore mer befogat att kritisera spelare som Niderbach som ska vara en ledande center men är -2, Ingman som ska vara en stark tvåvägsback med poängpotential och står på 0p och -1, eller OP som ska in och vara tuff och fysisk och spela mot motståndarnas bästa men är -2. EJK som nu får chansen i första kedjan med de bästa yttrarna samt tid i PP och endast gjort 1p.

Fler måste ta rygg på Vela, AP de har fattat vad slutspel handlar om och gjort 0 5ppg och är +4. Riktigt starkt för en tredjekedja.

Nu är det vinst som gäller ikväll, den som inte kommer till jobbet idag kan byta yrke.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Tror inte hans vikt är uppdaterad på några år heller. Han lär vara tyngre/starkare idag
Kommentera