1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481830 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2508400

Sv: Silly season
Gavelo:

Tycker ändå Bernhardt får oförtjänt mycket skit.

Visst det kan se lojt och nonchalant ut, men han är seriens bästa back och han har avgjort fler matcher än vi kan räkna.

Laget vore helt enkelt mycket sämre utan honom.

I kvartsfinalen tycker jag inte Bernhardt varit dålig, inte på sin absoluta max nivå men har definitivt höjt sin nivå från januari/februari.

Det är väl främst Näsen som varit under isen och gör att Bernhardt hamnar i skiten och blir osäker. Måste vara svårt att spela med en backpartner som är helt ur form.

Kan ju tycka det är sjukt att vissa vill bänka en back som gjort 4p på 4m samt är +4.

Tycker det vore mer befogat att kritisera spelare som Niderbach som ska vara en ledande center men är -2, Ingman som ska vara en stark tvåvägsback med poängpotential och står på 0p och -1, eller OP som ska in och vara tuff och fysisk och spela mot motståndarnas bästa men är -2. EJK som nu får chansen i första kedjan med de bästa yttrarna samt tid i PP och endast gjort 1p.

Fler måste ta rygg på Vela, AP de har fattat vad slutspel handlar om och gjort 0 5ppg och är +4. Riktigt starkt för en tredjekedja.

Nu är det vinst som gäller ikväll, den som inte kommer till jobbet idag kan byta yrke.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter:

(y)
Om laget vill vinna i kväll så vinner de matchen pissenkelt, om de vill vinna matchen som de försökte i förrgår så är det godnatt

MoDo vann serien och vi borde kunna förvänta oss mera glöd än det vi sett i inledningen av dessa fyra kvartsfinaler
Kommentera

Sv: Silly season
När Bernie tänder till är han ett monster. Överlägsen skulle jag säga.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Jag håller med om att Bernhardt är en av seriens bästa backar. Därför tror jag att vi skulle få ut så mycket mer av honom om han slapp spela med en av seriens mest osäkra och ofysiska back Näsén.

Han blir helt skräckslagen när Ignberg Nilsson eller någon annan forecheckar på honom för att han är livrädd att få en tackling och därav sprätter puckar runt sig. Bernhardt blir då automatiskt den som får reda ut Näsens röra och får skit när det ser lojt ut.

Om Pontus fortsätter med det här spelet som han visat upp måste tränartrojkan inse att det inte går att ge honom 20-23 minuter varje match.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Exakt!
Kommentera