1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481094 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2540456

Sv: Silly season
KB65: Jag börjar luta åt att vi ska lägga snuskigt med pengar på att få in två superstjärnor och sedan köra på det vi har:

Ny - Ny - Aagaard
Woods - Big Dick - Walli
Södergran - Niederbach - Vela
Ohlsson - EJK - AP

- Aagaard känns som att man kan stoppa in honom lite varsomhelst. Får vi in två spelare som vill ha mycket puck tror jag att han skulle kunna göra ett gediget jobb framför mål etc.

-Södergran, Niederbach, Walli, Woods och Big Dick är alla spelare med hög potential, och de bör få en ordentlig chans innan vi petar ner dem alltför långt ner i hierarkin - framförallt om det inte finns någonting vettigt att köpa

- Som andra har varit inne på känns Ohlsson - EJK - AP som en klockren fjärdekedja

Visar det sig att någon inte klarar av SHL så får vi såklart agera, men jag föredrar detta jämfört med att plocka in exempelvis Nättinen som HV71 gjorde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett: Borde ta in två defensivare backar än Näsén och Berg också.
Annars är jag nog inne på samma linje som dig. Ett radarpar typ Nagy/Bartecko. Tror även att Södergran/Niederbach kommer kunna klättra i hierarkin och ge oss en bredare trupp.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: precis såhär tänker jag också. Kan man behålla OP också som 13e. Om man ska flytta ner Aagaard då blir det riktigt trångt bland alla spelare. Och då vet jag inte riktigt hur man ska ställa upp allt.

Och då kan man lasta ännu mer pengar på backsidan.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Vet inte vad en Ny kostar, men gärna tre superstjärnor, om kassan så tillåter
Kommentera